tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Buggdetektor

Känner du dig iakttagen? Eller oroar du dig för att någon kanske vill spionera på dig? Möjligheterna att spionera på folk har ökat markant bara de senaste åren, det finns massor av riktigt bra spionutrustning tillgänglig för gemene man. Den som vill spionera, kan.

Den som å andra sidan inte vill bli spionerad på lever otryggt. Modern spionutrustning är fantastiskt bra, många gånger är det direkt omöjligt att upptäcka kamerorna, avlyssningsapparaturen, spårsändarna och de andra spionprylarna som människor i din närhet kanske använder med dig som mål.

Upptäck spionutrustning med en effektiv buggdetektor

I vårt utbud av spionutrustning säljer vi förstås också buggdetektorer, rätt ska vara rätt. I takt med att spionutrustning blir bättre blir buggdetektorerna det också och med en enkel manick kan du snabbt upptäcka spionutrustning som kanske används för att spionera på just dig.

Har du en känsla av att någon alltid vet precis var du befinner dig? Kanske har du en gps-tracker på dig, eller i din bil, som du inte känner till. Med en buggdetektor lokaliserar du spårsändaren på ett kick. Andra obehagliga scenarion är förstås om någon kanske spionerar på dig i ditt hem, med en väl dold spionkamera. Skanna ditt hem med jämna mellanrum så att du kan leva som du önskar i dina privata utrymmen.

Sweepers

Buggdetektorer kallas också för sweepers, för att man sveper med apparaten över de områden man vill kolla för spionutrustning.

Med en sweeper kan du inte bara upptäcka dold spionutrustning, utan också störningsutrustning. Störningsutrustning kan slå ut nät för mobiltelefoner eller gps:ers möjlighet att koppla upp. Störningsutrustning får endast användas av försvarsmakten, men du kan med hjälp av en sweeper upptäcka om sådan utrustning används i områden du rör dig i.

Våra senaste inlägg: