tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden är en onlinebutik med mål att ge dig de bästa förutsättningarna för en trygg vardag - och ökad kontroll. Vi har alla olika kontrollbehov som antingen kan komma ur ett kontrollerande karaktärsdrag i vår personlighet, eller ett faktiskt ökat behov av koll på omgivningen. Vilken grupp du tillhör är inte vårt sak att avgöra, vi ger dig tillgång till marknadens bästa spionutrustning och övervakningssystem, som du får använda på det vis du anser nödvändigt.

Prylstaden var den första webbutiken med fokus på övervaknings- och spionutrustning. Vi sitter därmed med lång erfarenhet och en god blick över vad människor faktiskt är ute efter. Kvalitet är vårt ledord, alla produkter som säljs på prylstaden.se håller högsta tänkbara kvalitet. Många produkter säljs för professionella ändåmål - och vi testar allt innan det läggs upp för försäljning. Vi som marknadsför produkterna här på sajten är också alltid fullkomligt ärliga i våra omdömen, ärlighet vara alltid längst.

Alltid lägst pris

Det breda sortimentet av högkvalitativa produkter är vi mycket stolta över, men vi vet att det för kunder också är viktigt att känna att man handlar tryggt och gör en bra deal. Vi har därför infört en prisgaranti som lovar dig lägst pris på alla produkter. Skulle du finna en av våra produkter hos en konkurrerande butik, till lägre pris än vi säljer den för, så får du sagda produkt till det lägre priset även hos oss. Vi ger dig en extra bonus på 10 % avdrag på hela din beställning, som tack för att du uppmärksammade oss på prisskillnaden.

Exceptionell kundservice

Om du undrar något, behöver hjälp med din beställning, eller vill ha råd inför ditt köp, så är du varmt välkommen att kontakta oss på Prylstaden. Vi ställer alltid upp för våra kunder, vad det än gäller. Vi lovar snabba svar och snabb leverans av dina beställda varor - allt för att du ska känna vår lojalitet gentemot dig.

Eftersom vi vet hur bra våra produkter är så ger vi med glädje 30 dagars öppet köp, och 1 års garanti på allt vi säljer.

Våra senaste inlägg: