tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Spårsändare

Det finns många saker man värnar extra mycket om, som man skulle bli mer eller mindre förkrossad över ifall de kom bort. Dyra ägodelar är en typ av sådana saker, men den allra viktigaste typen är såklart viktiga människor som ens barn, en sjuk eller gammal anhörig, eller rent av en själv. Även djur med en tendens att springa bort kan man vilja hålla god koll på.

Med en spårsändare får man ett värdefullt övertag om olyckan skulle vara framme, och det finns många olika typer av spårsändare att botanisera bland. Här på prylstaden.se hittar du marknadens bästa spårsändare i många olika varianter. Vilken passar dig?

GPS-tracker med smarta funktioner

En av de mer populära spårsändare som finns här på prylstaden.se är GPS-trackers till bilar och andra motorfordon. Det finns flera olika alternativ, med olika funktioner och i prisklasser. Gemensamt för alla våra GPS-trackers är den höga kvaliteten, många köper GPS-trackers från oss för professionellt bruk.

Med en GPS-tracker i bilen har du ett fantastiskt stöldskydd. Faktum är att de flesta försäkringsbolag sänker premien om din bil är utrustad med en GPS-tracker. Om din bil utsätts för stöld så kan du snabbt och enkelt kapa batteriförsörjningen eller bensintillförseln med ett enkelt SMS, och biltjuven blir illa tvungen att antingen invänta polisen eller fly. För dig är det sedan en barnlek att spåra bilen och åter få den i din ägo.

Spårsökare på människor

En sjuk anhörig, ett busigt barn, eller en äldre person som gärna vimsar bort sig, kan med fördel utrustas med en spårsändare. Många GPS-trackers för människor har smarta funktioner som mikrofon, SMS och SOS-knapp. Även du själv kan ha stor nytta av att bära en GPS-tracker med dig, om du har en dragning för äventyr och ofta är ute på vift utan sällskap.

Våra senaste inlägg: